Een make-over voor uw interieur. Ron Ekdom helpt u daarbij.

Wij houden rekening met uw persoonlijke of bedrijfsstijl en ontwerpen een geheel dat precies past bij uw ruimte, smaak en gebruiksplan. We laten ons hierbij leiden door de ontwikkelingen in de binnenhuisarchitectuur en geven er ook een eigen tintje aan. Zo hebben we grote bedrijven als het Hiltonhotel in Amsterdam van een prachtige nieuwe look voorzien. Zoekt u slechts voor een bepaalde hoek een nieuw meubel op maat? Ook kleinere opdrachten nemen we met plezier aan.

Uw eigen interieur laten bouwen

We komen eerst bij u langs om samen de ruimte te bekijken en de maten te bepalen. We bespreken goed wat u voor ogen heeft. Daarna maken we een uniek ontwerp. Dat doen we altijd gratis! Zodra u tevreden bent, al of niet na aanpassingen van het ontwerp, beslist u of we gaan bouwen. Dat kan gaan over een enkel meubel of een set stoelen, maar ook over een geheel nieuw interieur. Vloeren kunnen daarbij worden inbegrepen.

Bekijk onze vloerenservice

Een bedrijfsinterieur op maat

Ron Ekdom interieurbouw en -ontwerp heeft diverse bedrijven voorzien van een geheel nieuwe binnenruimte, bijvoorbeeld in de lounge of entree. Wij bieden bedrijven unieke oplossingen die passen in de huisstijl. Met eigentijdse binnenhuisarchitectuur verwelkomt u uw klant, biedt u deze comfort en beantwoordt u tegelijk aan de praktische eisen die uw medewerkers aan de ruimte stellen. Waar zit bijvoorbeeld de opslag verborgen? Hoeveel wordt er over het parket gelopen? Hoe is de verlichting opgesteld? Het zijn vragen waar Ron Ekdom u bij kan adviseren. Een ontwerp is gratis.

Neem contact op