Als experts in de binnenhuisarchitectuur

Adviseren wij u graag op het gebied van de verschillende vloeren in de markt. Wij weten alles over de toepassing van diverse types ondergrond, en het onderhoud dat zij vragen. Met deze kennis helpen wij zowel particulieren als bedrijven. Is uw keuze gemaakt, dan leggen wij de vloer naadloos voor u. Zo heeft u er langdurig plezier van.

Laminaat

Kiest u een kleurechte, onderhoudsarme vloer, krasbestendig, verhuisbaar en een voor lage prijs? Dan kiest u laminaat. Dit materiaal kan vrijwel overal tegen en wordt voor elk budget gelegd. Voor plaatsen waar veel wordt gelopen, zoals een entreehal of keuken, adviseren wij laminaat met een HDF-tussenlaag. Dit heeft een betere kwaliteit en gaat dus langer mee.


Floorline 2009 Deze lijn bestaat uitsluitend uit laminaat met een HDF-tussenlaag, en is dus bestand tegen zwaar gebruik. Het is verkrijgbaar in alle populaire decors, van effen keramisch design, tot een houten decor met nervenstructuur en klassiek. Deze lijn is voorzien van een stiltelaag, die het loopgeluid in de ondergelegen verdieping halveert. Gebruikt u daarbij de Silenzio Plusonderlaag, dan wordt het geluid nog verder gedempt.

Bestel laminaat

Lamelparket

Zoekt u een goede vloer die eruit ziet als een houtenplankenvloer, al dan niet compleet met V-groef? Lamelparketvloeren zijn geschikt voor alle typen ruimtes. Bovendien zijn ze goed samen te gebruiken met geluiddempende lagen.


Levensduur De levensduur van lamelparket hangt af van diverse factoren. De loopintensiteit en de hoeveelheid vuil die erop terechtkomen veroorzaken slijtage. Dit kan gecompenseerd worden door een betere afwerking of een dikkere toplaag. Ook een goede deurmat en dagelijks onderhoud kunnen de levensduur van uw laminaat een stuk verlengen. Gemiddeld is een vloer na 6 tot 12 jaar toe aan een schuur- of lakbeurt. Een geoliede vloer heeft, als u deze goed onderhoudt, nooit een schuurbeurt nodig.

Neem contact op

Massieve Berg & Berg-vloeren

De koning van de vloeren. Dat mag gezegd worden. Dit langzaam gegroeid parket uit Zweden en Noorwegen geeft een enorm stabiele tussenlaag. We werken het af met olie, waardoor de vloer een sfeervolle uitstraling krijgt en beter te onderhouden is. Een uiterst slijtvast resultaat. Deze vloersoort is beschikbaar in beuken, eiken of andere soorten tophout. Zeer geschikt voor voorname bedrijven zoals een advocatenkantoor, of bedrijven in een klassiek pand. En natuurlijk voor alle andere particulieren en bedrijven die geven om een natuurlijke en kwalitatieve uitstraling.

Kiest u deze vloer? Laat hem dan leggen door een vakman. Zo weet u zeker dat deze langer meegaat.

Vraag advies aan